ALTINOLUK ZAHİT EROĞLU ANAOKULU
İSKELE MAH. ATATÜRK 4. SK. ALTINOLUK ZAHIT EROĞLU VE AVCILAR ILKOKULU BLOK NO 2 EDREMİT / BALIKESİR

VİZYON

Çağın gereksinimlerine uygun teknoloji ile desteklenmiş, güvenilir, sağlıklı işlevsel çocuk ve öğretmen odaklı kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak, öğretmen, öğrenci ve veli birlikteliğini sağlayarak eğitim alanında yeni ufuklar açarak, gelecek Türkiye’sinde söz sahibi olan nitelikli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine, anayasada ifade edilen Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, hayata hazır, çevresine ışık tutan, hayatı aydınlatan, yeniliklere açık, Türkiye Cumhuriyetini daha da yükseltecek nesiller yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili

İkili